lauantaina, joulukuuta 15, 2007

dramatisoitua elämää

Tulipa pöllähtänyt olo, kun yhtäkkiä muistin että minulla on blogi! Olen koko illan miettinyt, että pitäisi olla joku paikka jonne kirjoittaa pari sanaa. Ja sitten sellainen on! Ja on ollut koko ajan! Eikä kukaan sanonut mitään!

Tänä iltana on ollut sellainen olo, että näin sekä voi että pitää elää. Eikä siihen paljon tarvita! Iloisesti kimalteleva, vaarattomalla tavalla keskeneräinen luova kaaos pitkin keittiötä, oikeasti hyvää punaviiniä isossa lasissa, pehmeä-ääninen ranskatar kujertamassa
kaiuttimissa, marinoidun valkosipulin tuoksu leijailemassa kaikkialla huoneistossa, hilpeän psykoottiset itse askarrellut jouluenkelini ripustettuina vaaleanpunaiselle seinälle - ja perjantai-ilta. On jotenkin elokuvallinen tunnelma. Soundtrackina Coralie Clément.
Vähemmästäkin alkaa kaivata Pariisiin (terveisiä sinne! on ikävä!).

Tämän päivän musiikillinen löytö oli kuitenkin Morpheus. Linkin takaa löytyy levy ihan ilmaiseksi. Outoa ja kaunista, uhkaavaa, kiehtovaa. Enkä hämmästynyt, kun yhteen biisiin oli sämplätty pätkä Mulholland Drivesta..

Hiljattain löysin myös CocoRosien. Fantastista! Etenkin tämä video kolahtaa myös visuaalisesti.

Kaikki, mitä viime päivinä on tapahtunut, on noudattanut draaman lakeja. Monta kertaa on tullut käsikirjoittajamaisia ajatuksia, ja jopa lopputekstejä olen sommitellut siihen ja tuohon kohtaan. Mutta koska tämä kaikki on kuitenkin vain ja ainoastaan elämää, jatkumme, kuka tietää miten. Sen tiedän, että huomenna leivotaan. Ja että joululahjat on hankittu - ja vaikka ei olisikaan, olisin silti näillä samoilla säikeillä maailmassa kiinni.

Elämä on ihanaa. Raskasta toki, mutta hintansa arvoista.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukaansatempaava blogi. Siis. Piti mennä nukkumaan aikaisin, nyt kello on kolme, kun piti lukea kaikki. Hyvin kirjoitettu ja rehellisesti ajateltu, sympaattinen. Meniköhän vanhaan osoitteeseen.

neiti minkkinen kirjoitti...

Menen aina kehuista niin hämilleni, etten tiedä mitä sanoa. Mutta kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin ihastelen taas kerran. Jouni ja Juha lähettää terveisiä ;)

Unknown kirjoitti...

Kiitos, rakas Loviisa. <3

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia totaalirepeämisestä ;D <3
David pääsee meidän joulukuuseen kunniapaikalle xD

neiti minkkinen kirjoitti...

Ei kestä! :D Ilo oli lähes kokonaan minun puolellani (ihan oikeasti siis oli, nauroin nimittäin ääneen askarrellessani).

Muille lukijoille tiedoksi, että em. postilähetykseen liittyi mm. David Hasselhoff, höyheniä ja glitteriä. Mjau & grrr..!

Anonyymi kirjoitti...

Minä jo luulin, että Lynch... huhhuh.

neiti minkkinen kirjoitti...

Ei sentään. Lynch-teemaa kyllä oli sovellettu muutamissa maailmalle lähteneissä joulutervehdyksissä, mutta itse Davidiin en tohtinut kajota.

Hasselhoff sen sijaan on mitä otollisin kohde hileliimakäsittelylle, eikö?

Anonyymi kirjoitti...

Sopii kuin hampurilainen lattialle! Hieno! :D