tiistaina, marraskuuta 29, 2005

marraskuun siruja

Unessani Al Pacino tarjoili minulle värikkäitä lakuja ryppyisestä paperipussista. Yritin flirttailla hänelle samalla kun rohmusin niitä nameja kouran täydeltä.

Marraskuukin on pian ohi. Pitäisi löytää töitä, kun ei tästä opiskelusta tule mitään. Elämässäni ei nykyisellään ole oikein järkeä.

Anteeksi tämä hiljaisuus ja vähä(mielisyys)puheisuus. En jotenkin enää jaksa edes huomioida ympäristöäni, tapahtumat virtaavat jossain kauempana. Päiväni ovat puuroa, samaa ja harmaata, ei mitään mainittavaa koskaan.

On ollut mielenkiintoista seurata, millä hakusanoilla blogiini on tultu. Muumilaakson mörköä on haettu kahdeksan kertaa, kenties saman henkilön toimesta. Yleisesti ottaen hakusanojen kuvasto on ollut melko runollista - "värikkäät syksyn lehdet" tai "hautaa minut tänään" herättävät mielenkiinnon. On etsitty myös minihametta, valaisimia, mosaiikkia, pöllöä, dammarvernissaa ja elektroniikkaliikettä. Mutta mitä mahtoi ajatella se toiveikas surffailija, joka löysi neiti minkkisen maailman hakusanoilla "rehevän naisen vittu"? Mahtoi olla kauhea pettymys päätyä angstiblogiin, jonka ensimmäisellä sivulla avautuu kuva kuolleesta pienjyrsijästä! Tietysti vapaasti assosioiden voi yhtäläisyyden löytää tuostakin.

Mitä ikinä etsittekin, te satunnaiset vieraani, toivon että lopulta löysitte etsimänne. Paitsi sinä, joka yritit googlettaa "alastomia pikkutyttöjä" - sinulle en voi toivoa muuta kuin hidasta ja tuskallista kuolemaa. Pahoittelen. Tai en.

Ei kommentteja: