sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

mukiinmenevä päivä

Kävin Tukholmassa ostamassa kaksi vihreää mukia. Tänään väsyttää, ajatukset tömähtelevät mielen pohjaan kuin petanque-kuulat pehmeään hiekkaan. Nukun hyvin vain kotona, ja vaikka matkustaminen on lempiasioitani, se uuvuttaa kuitenkin. Ihan kuin olisi krapula, vaikka ei ole. Meri oli kaunis iltaisin, katselin sen tempoilua ikkunan takana ja ajattelin syviä ajatuksia (en syvällisiä, mutta pohjattomia).

Lähetin sähköpostia Eero Riikoselle, Minkkiset minussa -kirjan kirjoittajalle, ja sain vastauksenkin jo. Palaan tähän aiheeseen vielä luettuani kirjan uudelleen, en voi olla palaamatta, olen vieläkin aivan äimistynyt minkkisyyden ulottuvuuksista. Mutta tänään on olo päässä niin kumisevan ontto, että taidan vetäytyä tuliaiskarkkien ja Monty Pythonin lentävän sirkuksen pariin loppuillaksi.

Vihreät mukit ovat kauniita, haalean oliivin sävyisiä, ja parasta on se että niihin mahtuu puoli litraa kahvia kerralla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, kahvista en oikein tiedä, mutta mintun makuinen kaakaU maistuu parhaalta oliivin vihreästä mukeista. Kahvi taas maistuu parhaalta (valkoisista) normaalinmuotoisilta posliini mukeista, kohtalaiselta delfiinikupeista, ja kauhealta muovi ja hienostelevista posliini kupeista.

neiti minkkinen kirjoitti...

Pääasia, että kuppi on valtava ja kuvioimaton. Vihreys on vain mukava bonus.

Retkeilyolosuhteissa kahvi maistuu muovimukistakin.