torstaina, heinäkuuta 07, 2005

sielun iloja

Asensin koneelleni DVD Profilerin. En omista paljon, mutta kaikki se vähäkin on tarkkaan mietittyä ja ennen muuta sielulle ravinnoksi. Katsokaa ihmiset elokuvia!

Täällä on käynyt lisää uusia lukijoita taas, ehkäpä Marinadin blogissa olleen mainoksen ansiosta (kiitos vain!). On tavallaan hauskaa huomata, ettei ihan itselleen vain höpöttele juttujaan, mutta toisaalta sen vangiksi on helppo jäädä, kytätä laskuria ja sijoitusta Blogilistalla, miettiä mitä voi sanoa ja miten, ja sopiiko blogikulttuuriin ollenkaan ja pitäisikö välittää edes. (Ehkei pitäisi, ehken välitä, mutta joitain asenteita sitä kai imee väkisinkin omaan olemiseensa muiden blogeja lukiessaan.)

Tänään on ollut kirkkaan muovin värinen päivä, hiekkaa ja nurmikkoa ja aurinkoa pilviharson takana, melko aivotonta oleilua, ei haasteita. En voi käsittää että huomenna on perjantai, miten nämä viikot menevät.

1 kommentti:

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Älä suotta kiittele, mielestäni olet "mainoksen" aidosti ansainnut! Äläkä liikaa stressaa Blogilistasta ja sijoituksista: olen huomannut, että monella hieman vähemmän luetulla blogilla on sitäkin innokkaampi kannattajakunta.

Mutta kuten sanoit, niin joitakin asenteita tietysti välittyy muitten blogeista. Ja ainakin minun on mahdotonta nettiin kirjoittaessani olla täysin miettimättä, ketkä kaikki tekstejä voivat lukea. Tämän vuoksi teksteihin tulee jonkinlaista "tervettä" suodatusta. Joskus se suodatus sitten on ehkä turhankin voimakasta.

Aurinkoista jatkoa sinulle ja blogillesi!